GESLAAGD

YES! In the pocket! Vanmiddag kreeg ik de mail waar ik vanaf maandagochtend 11.00uur op zat te wachten. Op die maandagochtend deed ik namelijk mijn examen voor Kinderleefstijlcoach/Gezinscoach. En op dinsdagmiddag 16.15uur zag ik in mijn mail staan: ‘Beste Paulien, je bent geslaagd voor het examen van de opleiding Kinderleefstijlcoach/Gezinscoach.’. En wat een ontlading kwam daarna. Samen met de kinderen thuis heb ik vreugdedansjes in de woonkamer en keuken gedaan! Heerlijk! Weer een mijlpaal bereikt.

Maar wat doet een Kinderleefstijlcoach/Gezinscoach dan?
Als kinderleefstijlcoach/gezinscoach begeleid ik gezinnen naar een gezonde leefstijl. Een kind kan namelijk niet zonder zijn ouders, broers/zussen. De keuzes die één gezinslid maakt, heeft invloed op de rest van het gezin. Ik kijk met een mooi woord dus naar jullie ‘gehele systeem’. En samen onderzoeken we naar welke keuzes er gemaakt kunnen worden zodat iedereen kan werken aan een gezonde leefstijl.

Wil je meer weten over deze coaching. Check dan even deze link

Ik ga even verder genieten van mijn euforische gevoel!

Post navigation