Persoonlijke leefstijlcoaching

  • Je vindt het moeilijk je grenzen aan te geven
  • Stress en burn out klachten liggen op de loer
  • Je lijf voelt niet goed aan
  • Je slaapt slecht, of je slaapt heel lang, maar wordt niet uitgerust wakker
  • Je bent niet fit en hebt weinig energie om de dag door te komen

Herken jij je in een van bovenstaande? En wil jij het echt anders gaan doen? 


Lekker in je vel zitten, beter slapen, uitgerust wakker worden en zin hebben om dingen te ondernemen. De balans vinden en deze behouden. Dat gaat allemaal makkelijker met een gezond lijf en gezonde mind set. Dus door te werken aan een gezond lijf en geest, voel je je beter. 

Wil jij dit allemaal, dan zul je daarvoor moeten werken. En dat doe je samen met een eerlijke, erkende leefstijlcoach. 

Ik zal samen met jou doelen gaan opstellen, maar het zijn altijd jouw doelen. Het liefst zo klein en haalbaar mogelijk, zodat je successen zal ervaren. Door de lat niet te hoog te leggen, houd je je doelen makkelijker vol, zodat je op de langere termijn ook effect hebt aan je leefstijlverandering. Tijdens dit traject ga je voor een duurzame oplossing, wat niet altijd de snelste blijkt te zijn. Daarom zijn deze trajecten op de persoon afgestemd. Na een eerste intake, worden afspraken gemaakt over de duur van het traject. Dit is geheel afhankelijk van de doelen en de voortgang hiervan.

Heb jij iemand nodig die met je meekijkt om gezonde keuzes te maken?

Wil je meer weten? Mail dan naar contact@hvlg.nl of vul het contactformulier in.

Handig om te weten:

  • Bij sommige verzekeraars is leefstijlcoaching opgenomen in een aanvullend pakket. Kijk voor de exacte voorwaarden op het gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht en preventie. 
  • Steeds meer werkgevers stellen een budget beschikbaar voor leefstijlcoaching van hun werknemers. Ben jij werkgever en wil je meer informatie over in company coaching of persoonlijke coaching van jouw werknemers, mail dan naar contact@hvlg.nl