Wat een resultaten na de vakantie!

Ik mocht vandaag weer een aantal deelnemers van de GLI coachen! Iets waar ik ontzettend veel energie van krijg. Mede ook doordat de 4 die ik vandaag sprak met verbluffende resultaten kwamen. Een dame vertelde mij dat ze nu 3x in de week aan het sporten is. ‘En wat vind ik het LEUK’, zei ze. Met een glans in haar ogen. Dat zorgt bij mij ook direct voor een stoot adrenaline.

Een ander vertelde mij dat ze nu bewustere keuzes aan het maken is in haar voeding. Dat maakt dat ze zich nu al een stuk fitter en opgewekter voelt. Haar focus op het werk is groter en ze kan heerlijk dansen met haar kinderen na het avondeten. Ook bij haar kwam er een glans over haar!

Om even nog een aantal concrete resultaten te noemen, die onder andere het #RIVM natuurlijk heel belangrijk vind:

Deze deelnemers zijn nu 4 weken bezig, hebben het intake gesprek bij de leefstijlcoach (samen met partner), de dietiste en de sportprofessional gehad. In die weken zijn zij gemiddeld:
– 4 centimeter in buikomvang afgenomen
– 2.5 kg afgevallen
– 1/1,5% in vetpercentage gezakt
En dat is nog maar het begin.

En wat vooral belangrijk is! Ze doen het met plezier. Ze werken op een duurzame manier aan hun nieuwe leefstijl.

Ik ben erg benieuwd naar de deelnemers die ik morgen spreek. 😊

En daar krijg ik energie van. Dat is weer heerlijk beginnen na een aantal weken ondergedoken te zijn met mijn gezin op vakantie (zie foto 😃)Post navigation